Clean 9

Bár sokan reklámfogásnak, jól felépített marketingnek tartják a test méregtelenítését, a természetgyógyászok több évtizedes tapasztalat alapján egyértelműen azt javasolják, hogy időnként szükséges megszabadulni a testünk által felhalmozott méreganyagoktól.

Gondoljunk csak bele, hogy a feldolgozott, félkész-, készételek mennyi tartósítószert és adalékanyagot tartalmaznak. Ezek az összetevők olykor igen messze állnak a természetestől, így szervezetünk nehezen birkózik meg velük. A hosszú évek során lerakódott méreganyagok meggátolják azt, hogy az értékes tápanyagok megfelelően felszívódjanak és hasznosuljanak. Amikor állandó fáradságot érzünk, ingerlékenyek vagyunk, allergiától szenvedünk, elképzelhető, hogy egy alapos méregtelenítés már jótékony hatással lesz közérzetünkre.

clean-9

Clean 9

A Forever Living Products által megalkotott 9 napos program tudományos alapokon nyugszik, hiszen az aloe vera gél fogyasztása képezi alappillérét a méregtelenítésnek. Az aloe vera gél több mint 200 hatóanyaga a minden napos használat mellett javítja a bélflóra állapotát, elpusztítja a kórokozó baktériumokat és gombákat. A Clean 9 nem fogyókúrás program, azonban a szervezet hatékonyabb működése következtében néhány kilótól is megszabadulhatunk.

A méregtelenítés érdemes negyedévente elvégezni, de legalább félévente egyszer, a tavaszi és őszi időszakban mindenképp szánjuk rá magunkat. A téli időszak nehezebb, zsírosabb ételei, a nyári fagyizások és koktélozások a nagy mennyiségű cukor miatt terhelik meg szervezetünket. Ezektől érdemes megszabadulni azért, hogy egészségesebbnek és energikusabbnak érezzük magunkat.

A Clean 9 program elősegíti az életmódváltás, hiszen ahhoz, hogy szebbek és egészségesebbek legyünk, változtatni kell a jelenlegi állapoton. A Clean 9 segít elindulni azon az úton, amely biztosítja számunkra a szebb kinézetet és jobb közérzetet.

  • megváltozik a hozzáállásunk az étkezéshez
  • a helyes életmódnak köszönhetően energikusabbak leszünk
  • hozzászoktatjuk magunkat a rendszeres testmozgáshoz

Még több infó!